Te Koop Aangeboden Dealer onderhouden VW Golf GTI Mk V

Hier kan je alle gesloten onderwerpen vinden. Vaak staan er in gesloten onderwerpen nuttige zaken en deze blijven op deze manier beschikbaar. Forum is alleen lezen.
Gesloten
Gebruikersavatar
Barto
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 feb 2014, 19:19
Type auto: Golf mk5 GTI

Te Koop Aangeboden Dealer onderhouden VW Golf GTI Mk V

Bericht door Barto »

Beste forummers,

meer fotos via:
http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/volk ... ousPage=lr
en
http://ww3.autoscout24.nl/classified/28 ... asrc=st|as

Na mooie kilometers met de GTI, is het tijd geworden voor iets nieuws. Via autoscout24 en MP en natuurlijk het forum, gaat ie dan in de verkoop. Niet de jongste, maar absoluut een goede koop:

Herkomst en autohistorie:
Hierbij te koop de Volkswagen Golf GTI. Helemaal origineel. Niet getuned, nooit getuned geweest. Auto is in 2014 geïmporteerd vanuit Duitsland door Tjerk Stroeken van autostroeken.nl , waar ik de auto heb gekocht. Bij hem kunt u ook terecht voor vragen over deze auto. De auto is in Duitsland in service geweest bij de Volkswagendealer te Aken/ Aachen. Sinds mijn aankoop in februari 2014, is de auto in service geweest bij de Volkswagendealer “Wittebrug” gevestigd op het Forepark te Den Haag.

Onderhoud in het kort:
Februari 2016 APK goedgekeurd. In 2015 is de auto voorzien van nieuwe 18” voorbanden (Michelin), 18”achterbanden zijn nog perfect (ook Michelin). De auto is toen opnieuw uitgelijnd, wegligging is daarom meer dan perfect. In 2015 is de auto voorzien een nieuwe accu en vier nieuwe bougies en remmen achterzijde zijn vervangen. Rempads aan voorzijde ook uitstekend. Bij aankoop in 2014 zijn de distributieriem en de waterpomp vervangen. Alle boekjes en administratie is aanwezig en compleet.
Vrijdag 1 april 2016 staat de auto bij VW Dealer Wittebrug voor een servicebeurt naar aanleiding van een standaard servicemelding van de boardcomputer. Aan het einde van de dag wordt de auto opgehaald, een prima moment natuurlijk om dan de auto te bekijken.

Gegevens:
KM-stand: 149.3xx (wordt nog in gereden)
Merk/ type: Volkswagen Golf
Generatie : V
Model: GTI
Kleur: Zwart metallic
Vermogen: 200 pk/ 147 kW
Kenteken: 3-THV-75
Datum eerste toelating: 29-05-2006
Datum eerste inschrijving in NL: 18-02-2014
Aantal eigenaren: 1 Duitse, 1 Nederlandse (huidige gebruiker)

Beveiliging:
Kentekenplaten zijn met popnagels vastgezet tegen diefstal. Kenteken is in de ramen gegraveerd. Chassisnummer achter de voorruit is afgedekt, uiteraard wel onder de motorkap en in de deurpost afleesbaar. Auto heeft Bearlock anti diefstalsysteem dat voorkomt dat de auto kan schakelen. Werkt simpel en doeltreffend. Stickers op zijruiten waarschuwen voor aanwezigheid van het Bearlock systeem. Auto is ook aangemeld bij Bearlock en heeft dus een Bearlock- certificaat met drie originele Bearlock-sleutels. Uiteraard zijn de twee originele VW-sleutels ook aanwezig.

Bijzonderheden buitenkant:
Xenon-verlichting, 3 donkere ramen achter, inklapbare trekhaak, parkeersensoren achtzijde. De letters GTI zijn van de kofferdeksel verwijderd, daarmee geen last van ongewenste aandacht. De kleur van de velgen is door de pekel veranderd. De velgen zijn echter nog prima.

Bijzonderheden binnenkant:
Bekleding: Leder en voorstoelen verwarmd, DVD-navigatie, climate controle, cruise control, Parrot MKi9200 Bluetooth systeem.

Samenvattend:
Perfecte en unieke auto. Want: geen aftermarkt inbouw, geen goedkope 17” banden, geen tuning, geen stof maar verwarmd en leder en OEM xenon verlichting. Zeldzaam exemplaar dus. Prijs € 9.995. Telefoonnummer 0646866518

Wat vinden jullie ervan?


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Gebruikersavatar
Barto
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 feb 2014, 19:19
Type auto: Golf mk5 GTI

Re: Te Koop Aangeboden Dealer onderhouden VW Golf GTI Mk V

Bericht door Barto »

Hee guys...

Zojuist de prijs verlaagd naar Eur 9.995 Enne..... wat vinden jullie van de GTI ??
Gebruikersavatar
Barto
Berichten: 74
Lid geworden op: 11 feb 2014, 19:19
Type auto: Golf mk5 GTI

Re: Te Koop Aangeboden Dealer onderhouden VW Golf GTI Mk V

Bericht door Barto »

Tadaaaa en weer omlaag!

Hee guys...

Zojuist de prijs verlaagd naar Eur 8.995 Enne..... wat vinden jullie van de GTI ?? :mrgreen:
Gesloten

Terug naar “ARCHIEF”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ahrefs [Bot] en 2 gasten