Performance monitor

Bespreek hier alles met betrekking tot de mkVII.
Plaats reactie
Sendit
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 apr 2019, 18:33
Type auto: Nog invullen

Performance monitor

Bericht door Sendit » 05 apr 2019, 18:47

Hoi forumleden!

Ik ben van plan een gti performance aan te schaffen. Tijdens de proefrit was ik opzoek naar de ‘performance monitor’ deze kon ik echter niet vinden. De verkoopster ook niet. Moest deze monitor als optie worden aangevinkt? Weet iemand hier meer over? Het bouwjaar is Oktober 2017. De auto komt uit Duitsland.

Geen groot probleem maar wel jammer dat het er niet op zit.

Groeten,
Piet

Gebruikersavatar
Vissa
Berichten: 532
Lid geworden op: 26 aug 2017, 18:12
Type auto: Golf MK7 Clubsport
Locatie: Hellevoetsluis

Re: Performance monitor

Bericht door Vissa » 05 apr 2019, 19:40

2017 zou hem volgens mij standaard moeten hebben, weet het bijna wel zeker. Of dat moet in Duitsland anders zijn geweest.

Dubbelklik op de knop ,,Car'' op het infotainmentscherm zou je er direct moeten brengen. Of net zo lang doorscrollen tot hij voorbij komt.

Anders ben ik er zeker van dat hij ,,aangezet'' kan worden achteraf.

Sendit
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 apr 2019, 18:33
Type auto: Nog invullen

Re: Performance monitor

Bericht door Sendit » 05 apr 2019, 20:07

Beste Vissa,

Bedankt voor je snelle reactie! Ik heb inderdaad snel gegoogeld vanuit de auto waar ik het hoor te vinden, maar via de 'car' knop kon ik alleen de ''think blue'' meters vinden.

De medewerkster vertelde me dat het niet mogelijk is om het via een software update erin te krijgen.

Wat ik er zo ver uit kan opmaken is dus dat het dus op sommige wel zit en sommige niet. Maar het hoort er op te zitten?

Enig idee wie ik kan contacteren om hier uitsluitsel over te krijgen?

Josmk7
Berichten: 42
Lid geworden op: 09 sep 2018, 08:54
Type auto: Golf mk7 gti
Locatie: België

Re: Performance monitor

Bericht door Josmk7 » 05 apr 2019, 22:06

Eens berichtje sturen naar Vas Technics met het chassisnummer of onderdeelnummer?

Chillout
Berichten: 36
Lid geworden op: 24 nov 2015, 15:30
Type auto: Golf GTE

Re: Performance monitor

Bericht door Chillout » 13 apr 2019, 17:33

VW heeft het niet op alle Performance modellen aangezet helaas.. maar het is wel achteraf in te schakelen VW vraagt er net iets teveel geld voor, maar als je het aangezet wilt hebben, PM me even :mrgreen:
VCDS & VAG CAN PRO, Discover PRO expert en software-knutselaar

Gebruikersavatar
spikehome
Berichten: 107
Lid geworden op: 21 jan 2018, 13:06
Type auto: Golf7GTIPerformance
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: Performance monitor

Bericht door spikehome » 13 apr 2019, 18:40

Mijn performance uit 2016 heeft het ook en komt ook uit Duitsland.
Golf GTI Performance bj2016 Afbeelding Afbeelding
Volkswagen Up Move bj2016 Afbeelding Afbeelding
Oude Golf 7 1.2 DSG business bj2015 Afbeelding Afbeelding
Oude Golf 1.2 Highline bj2011 Afbeelding Afbeelding

Plaats reactie

Terug naar “GOLF VII GTI”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 12 gasten