Extra comfort en dynamiek voor Volkswagen Scirocco.

Bespreek hier alles met betrekking tot de Scirocco in alle uitvoeringen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
NICO!
Forumeigenaar
Berichten: 3555
Lid geworden op: 16 apr 2011, 16:22
Type auto: BMW iX3
Locatie: Flevoland

Extra comfort en dynamiek voor Volkswagen Scirocco.

Bericht door NICO! »

De nieuwe, comfortverhogende Executive- en Executive Plus-pakketten voor de sportieve Scirocco worden tijdelijk tegen een zeer scherpe en dus bijtellingvriendelijke meerprijs aangeboden. Ook het sportief getinte Dynamic-pakket is tijdelijk extra gunstig geprijsd. Door de verschillende pakketten te combineren, kan het totale voordeel voor de klant oplopen tot ruim 3.000 euro.

Afbeelding

Het nieuwe Executive-pakket voor de Scirocco maakt (zakelijk) autorijden nog comfortabeler. In dit pakket zijn namelijk een radio-navigatiesysteem (RNS 310), telefoonvoorbereiding, Alarm ‘plus’ (TNO/SCM goedgekeurd) en Park Distance Control opgenomen. Normaal gesproken bedraagt de meerprijs hiervoor 2.400 euro, maar de Volkswagen-dealer biedt het Executive-pakket tijdelijk aan voor slechts 495 euro. Het klantvoordeel komt daarmee uit op 1.905 euro. In het Executive Plus-pakket voor de Scirocco staat het radio-navigatiesysteem RNS 510 centraal. Dit blinkt uit in gebruiksgemak door het full colour touchscreen, verkeersbordenherkenning (snelheidslimiet) en de weergave van de rijrichting via de boordcomputer. Bovendien zijn bij dit systeem acht speakers, een 30 GB harde schijf en een DVD-speler inbegrepen. Naast het RNS 510-systeem omvat het Executive Plus-pakket ook alle bestanddelen van het Executive-pakket. Het Executive Plus-pakket voor de Scirocco wordt tijdelijk aangeboden voor 1.575 euro. De normale meerprijs bedraagt 3.845 euro (klantvoordeel: 2.270 euro). De nieuwe Executive- en Executive Plus-pakketten zijn leverbaar voor alle Scirocco-modellen in Highline en Highline Plus-uitvoering.

Extra dynamiek
Sportiviteit is een kerneigenschap van de Scirocco en dat kan extra worden aangezet met het Dynamic-pakket. Dit omvat 17 inch lichtmetalen velgen (type Donington), mistlampen vóór, extra donker getinte achterruit en zijramen achter, een zwarte dakhemel en stoelbekleding ‘Catch up’ (een combinatie van stof en alcantara). Het Dynamic-pakket is leverbaar voor alle Scirocco-modellen. De meerprijs bedraagt tijdelijk slechts 225 euro in plaats van 1.025 euro. Het Dynamic-pakket is ook te combineren met het Executive- en Executive Plus-pakket. Hierdoor kan het totale voordeel voor de klant oplopen tot 3.070 euro.
De speciale prijzen voor de verschillende optiepakketten zijn geldig tot en met 30 november aanstaande.

Bron: Volkswagen.nl
Groeten, Nico
Jorge
Berichten: 17
Lid geworden op: 18 apr 2011, 21:37

Re: Extra comfort en dynamiek voor Volkswagen Scirocco.

Bericht door Jorge »

Wanneer geïnteresseerd in een Scirocco wil ik diegene vragen ook is te kijken naar de Scirocco Edition! met o.a Jacky bekleding (GTD bekleding), 18 inch Chicago velgen, aluminiumlook pedalen, chromen uitlaten, zwarte dakhemel, R achterlichten en dashboard afwerking in piano lak zwart. Normaal €1760 nu voor €995
Gebruikersavatar
wehoo
Berichten: 4270
Lid geworden op: 09 jun 2011, 11:24

Re: Extra comfort en dynamiek voor Volkswagen Scirocco.

Bericht door wehoo »

Scirocco Edition:

Afbeelding

De Scirocco Edition is een speciale uitvoering die gebaseerd is op de Scirocco Highline. Het panoramadak, de 18 inch lichtmetalen velgen 'Chicago', de mistlampen , aluminium pedalen etc geven deze Edition uitvoering een zeer sportieve uitstraling.
http://www.volkswagen.nl/home/modellen/ ... nl,00.html
(VW link)

Gr. Wehoo.
Gr. Wehoo.
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “SCIROCCO”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 25 gasten